OKULUMUZDA E-TWİNNİNG PROJESİ DÜZENLENİYOR

Okulumuzda matematik öğretmenimiz Sümeyye AKPINAR’ın da içinde yer aldığı 9’u Türkiye’den olmak üzere Azerbaycan, Romanya, Arnavutluk, Makedonya, Portekiz gibi ülkelerden öğretmenlerimizinde katılımlarıyla 17 ortaklı aktif e-twinning projesi gerçekleştiriliyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz Matematik öğretmeni Sümeyye AKPINAR’ın katılımıyla Math and Mind Games adı altında e- twinning projesi yürütülmeye başlandı. Projemiz kapsamında yaygın bir akıl oyunu olan Mangala’nın örnek gösterilebileceği; çoğunlukla analitik düşünce, hızlı karar verme, önceden tahmin etme gibi yetenekleri geliştiren stratejik akıl oyunlarını kullanarak, bu akıl oyunları ile sosyal etkinlikler düzenleyerek insanların matematiğin eğlenceli yönlerini görmelerini sağlamayı, matematiğe karşı önyargılarını kırmayı hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda 17 ortak bir araya gelerek bu projeyi oluşturdular. Proje boyunca tüm ortakların öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde çeşitli etkinlikler yapacaklar. Biz de ilk aşamalardan biri olarak okulumuzda bir mangala turnuvası yaptık. Daha sonrasında projemiz hakkında bilgi vermek, projeyi okulumuzda tanıtmak için yaptığımız posterleri, okul panomuza yerleştireceğiz.

15-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 09:09 - Görüntülenme: 171