Kas

Diyarbakır genelinde yapılan makale yarışmasında il ikincisi olan öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Aile bağları, etkili iletişim ,11.sınıf öğrencilerine yönelik olarak “ergen ebeveyn ilişkisini değerlendirir “konulu sınıf rehberliği çalışması yapıldı.

Ekm

İlçe sağlıktan gelen doktor ve hemşireler tarafından okulumuz 9.Sınıf öğrencilerine hijyen eğitimi ve ergenlik dönemi fiziksel,psikososyal etkileri üzerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Ekm

Sınavlarda başarılı olmak için öncelikle verimli çalışmak son derece önemlidir. Çalışmanın önemli bir kısmını test çözmek oluşturmaktadır. Sınavda soru çözerken dikkat edilmesi gereken hususlar, öğrenilen bilgilerin soru çözümleri üzerinden geri dönütü ve hızlı soru çözme becerilerini geliştirmek için Okul Psikolojik Danışmanımız Suzan Bayındır tarafından 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi

Ekm

Okulumuz bando takımı, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Dılbirın Sevik koçluğunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazır.

Ekm

Okulumuzda "Hem okuyorum hem bağışlıyorum" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz kitap bağışlayarak her sınıfımız kendi kitaplığını oluşturdu.

Ekm

Sınıf rehber öğretmenlerimizle öğrenci durumları, veli ziyaretleri ve öğrenciyi tanımaya yönelik farklı çalışmaların yapılması gerektiği kararlaştırıldı.

Ekm

İsrail tarafından Filistin halkına yönelik saldırılarda, özellikle çocuklar olmak üzere yaşamını yitirenler için okulumuzda bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz Sivil Savunma kulübü öğretmenlerinden Sultan KAYA, Mehmet Resul ACET ve İbrahim DADALI tarafından öğrencilere afet ile ilgili bilgilendirmeler yapıldıktan sonra 13 Ekim saat 12.25’te  siren seslerinin çalması ile birlikte deprem tatbikatına başlanıldı. Siren sesi bitimiyle öğrenciler acil çıkış kapılarına yönlendirildi. Önceden karar verilen toplanma alanında halka oluşturuldu. Öğretmenler tarafından yapılan yoklama ile tatbikata son verildi.

Ekm

"Hedef 2024" projesi kapsamında 9-13 Ekim tarihleri arasında 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik YKS denemeleri, soru çözümleri ve analizlerini yaptığımız, beş günde bin beş yüz soru hedeflediğimiz kampımızı tamamladık.