OKULUMUZUN BİRİNCİLİĞİ: KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Ara

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla ilçemizde  "Pembe Aslında Siyahtır" adlı bağımlılıkla mücadele temalı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Ara

İlçe Kaymakamımız sayın Enver Hakan ZENGİNCE ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Cafer GÜLSEVEN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz  ile bir araya geldi.

Ara

Bismil Fatma Zehra İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine  rehber öğretmenimiz  Suzan BAYINDIR, öğretmenlerimiz Dilbirin SEVİK ve Muhabbet ASLAN tarafından okulumuz gezdirildikten sonra okul konferans salonunda imam hatip liseleri hakkında bilgilendirilme yapıldı .

Ara

En büyük zaman hırsızı kararsızlıktır . 11. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte  renkli kağıtlara çizdiğimiz ellerimize hayallerimizi yazıp çizdikten sonra  okul panosuna asıldı.  Her hayal gerçek olmak üzere kurulur.  Hedefe bir adım daha yakınız. Emegi gecen rehber öğretmenimiz Suzan BAYINDIR'A ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ OKULUMUZUN YÜRÜTECEĞI DİYARBAKIR İL GENELİ HAFIZLIK VE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI AFİŞİ VE DETAYLAR

Ara

KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ OKULUMUZUN YÜRÜTTÜĞÜ İL GENELİ HÜSN-İ HAT YARIŞMA AFİŞİ  VE DETAYLARI.

Ara

"En büyük engel sevgisizliktir; sevgi her engeli aşar".. öğrencilerimizle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  Dicle Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi.

Ara

Ahmedi Hani İmam Hatip Ortaokulu ile yaptığımız bu çalışmamızda, bizleri çok güzel ağırlayan komşu okulumuzun  değerli öğretmen ve öğrencileri başta olmak üzere ,  emeği geçen öğretmenlerimizden Duygu KABURGA, Muhabbet ASLAN ve Nevzat MAYSAN'A  teşekkür ederiz..

Ara

Okulun akademik başarısını arttırırmak ve sınava hazırlık öncesinde 11. Sınıf öğrencilerine motivasyon - öz disiplin konusunda okulumuz rehber öğretmeni Suzan Bayındır tarafından seminer verildi.İçsel motivasyonun önemine dikkati çekmek için  ; Seminer sonrasında "Hayallerim Elimde"adlı çalışmayla  yapıldı. Yapılan etkinlik ile ilgili çalışma için okul panosu hazırlandı

Kas

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Emeği geçen öğretmenlerimizden Nevzat Maysan, Filiz Barış, ve Dilbirin Sevik'e teşekkür ederiz. Mecit Çelik Kız A.İ.H.L olarak  vatana millete hayırlı, aydın nesiller yetiştirmeye kendini adamış tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.