Ekm

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in doğum haftası münasebetiyle düzenlenen programlar çerçevesinde İlçe Müftülüğümüzce “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.

Eyl

Kutlu Doğum haftası nedeniyle İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şubesinin Organize ettiği, Dicle Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Osman Yağmur'un "İman ve İstikamet" konulu konferansı okulumuzda düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi haftası kutlandı. Bu güzel haftada Peygamber Efendimiz (S.A.V) anıldı. Öğrencilerimizin katkılarıyla Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu.

Eyl

İSLAM ALEMİ İÇİN EN ÖNEMLİ GÜNLEREN BİRİ OLAN, PEYGAMBERİMİZİN DOĞUMUNU KUTLADIĞIMIZ KUTLU DOĞUM HAFTASININ YAKLAŞMASI SEBEBİYLE OKULUMUZDA DÜZENLENECEK OLAN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI İÇİN İHL MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK.

Eyl

06.09.2023 tarihinde Rehber öğretmenimiz Suzan BAYINDIR tarafından  2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı Mesleki gelişimi kapsamında öğretmenlere yönelik  “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik Ve Sosyolojik Etkileri” konulu seminer düzenlenmiştir.  Eğitim ortamlarında dijitalleşmenin psikolojik ve sosyolojik etkileri ,sanal dünyada zihinsel sağlık, problemli İnternet Kullanımının görünüm şekilleri, dijitalleşme ve etik ile ilgili öğretmen ve öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler, bilinçliliğin arttırılmasıyla ilgili çalışma yapıldı.

Eyl

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA DÖNEMİNİN BAŞLAMASI DOLAYISIYLA EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA) YAYININDA ÖĞRETMENLERE HİTAP ETTİ. OKULUMUZ İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN BU YAYINA KATILIM SAĞLANDI.

Eyl

Eğitim ortamları ve fiziki imkanlar alanı

AKADEMIK GELIŞIM, KARIYER PLANLAMA VE ÜNIVERSITEYE HAZIRLIK ALANI

Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı

Değerler eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı

ÖĞRETMENLER VE EĞITIM YÖNETICILERI ALANI (MAYIS AYI)

Ara

Bismil İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Şerif Aras ve Bismil Üçtepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü okulumuzu ziyaret ettiler.

Ağu

Öğrencilerimizde kitap okuma bilinci oluşturmak;öğrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini sağlamak amacıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde kitap okuma takımları oluşturulmuştur.Bu kapsamda gruplarda yer alan her bir öğrencinin verilen sürede kitapların okumaları ve grupta yer alan arkadaşlarıyla değişim içerisinde olması istenmiştir.Proje ile birlikte öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığı oluşturacak ve sunumlarla birlikte kendini ifade etme becerisi gelişecektir.

Nis

Okulumuz İhl Meslek Dersleri Öğretmenlerince koordine edilen 40 Hadis Yarışması il finaline gidecek öğrencilerimizin belirlenmesi adına 22.04.2022 tarihinde 14.45'te okulumuz konferans salonunda yapılcaktır. Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir. Yarışmaya katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...